Agaria White Marble

AGARIA   MARBLE

 Agaria   Marble is one of the oldest and finest quality of marble. It needs no chemical reinforcement, no pin holes, no color change and no loss of polish. This is practically verified by the buildings and numerous temples, mosques, churches and monuments in India for over 1000 years now Marble. There are 150 Gangsaw established which are manufacturing marble slabs & tiles. More than 2500 marble seller units are here. This sector employed Fifty thousand direct & indirect persons.

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1. What is Agaria   white marble & how it looks?
Ans:- It is the quality of Marble . It needs no chemical reinforcement, no pin holes, no color change and loss of polish. This is practically verified by the buildings and numerous temples, mosques, churches and monuments. This marble has white colour and milky look with different figurative designs and patterns.

2. Which sizes are available in Agaria   white marble?
Ans In Agaria   white marble, one can get various sizes but the average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq. feet. Other sizes will be available as per the customized orders of customer.
3. Which marble flooring patterns are available in Agaria   white marble ?
Ans :-Basically Agaria   white marble is a stone , so that various marble flooring patterns can be
used .

04. How Agaria   white marble looks and what are negative points of Agaria   white marble?
Ans. Agaria   white marble basically looks milky white with different figurative design and patterns in grey and panther brown shades. But If you purchase high rang quality then whiteness will increase. If you will purchase low range of  Agaria   white marble then you will get few quartzes in this product, it only single negative point in it.

Agaria marble

makrana Agaria marble

makrana Agaria marble (1)

makrana Agaria marble (2)

makrana Agaria marble (3)

makrana Agaria marble (4)

makrana Agaria marble (5)

Agaria marble india

doongri marble

Agaria marble 1

Agaria marble 2

Agaria marble 3

Agaria marble 4

Agaria marble flooring

Agaria marble india

 

                                         

05. What is the prize range of Agaria   white marble?
Ans.  Basic Price Range : Agaria marble start from 60 Rs.per sq.ft upto 120 rs.persq.ft  For duplicate Agaria : It will start from 20 rs.per sq.ft upto 35 rs.persq.ft. For more details- please give your email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize  depend on Agaria   white marble quality and sizes. If you will purchase  Agaria   white marble tiles then that will cost you cheap. Average  Price is 30 Rs. Per sq. Feet up to 80 Rs. Per sq. Feet. But beware duplicate Agaria   Marble Slab (other similar marble ) is available in 20 to 30 Rs. Per sq. Feet .

Q6. Is figure designs are available in Agaria   white marble?
Ans. Yes too many designs are available.

07. After fitting of Agaria   Marble, how much time polish is require again on Agaria   Marble?
Ans.  Agaria   is calcite product. So whenever anyone will walk on its flooring its shine will increase so no need to repolish it again.
.

Q8.. What is the life of Agaria   Marble?
Ans:- Agaria   Marble basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it again till next seven generation.

 

Q9. Targeted  Markets?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, katni, Agaria  , Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,  Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches?

Ans : Agaria   Marble, Agaria   Marble color, Agaria   Marble Types, Agaria   Marble rates, Agaria   Marble Prices, Agaria   Marble floorings, Agaria   Marble designs, Agaria   Marble in Agaria  , Agaria   Marble in India.