Albeta marble

                         ALBETA   MARBLE

 Albeta   Marble is one of the oldest and finest quality of marble. It needs no chemical reinforcement, no pin holes, no color change and no loss of polish. This is practically verified by the buildings and numerous temples, mosques, churches and monuments in India for over 1000 years now Marble. There are 150 Gangsaw established which are manufacturing marble slabs & tiles. More than 2500 marble seller units are here. This sector employed Fifty thousand direct & indirect persons.

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1. What is Albeta   white marble & how it looks?
Ans:- It is the quality of Marble . It needs no chemical reinforcement, no pin holes, no color change and loss of polish. This is practically verified by the buildings and numerous temples, mosques, churches and monuments. This marble has white colour and milky look with different figurative designs and patterns.

2. Which sizes are available in Albeta   white marble?
Ans In Albeta   white marble, one can get various sizes but the average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq. feet. Other sizes will be available as per the customized orders of customer.
3. Which marble flooring patterns are available in Albeta   white marble ?
Ans :-Basically Albeta   white marble is a stone , so that various marble flooring patterns can be
used .

04. How Albeta   white marble looks and what are negative points of Albeta   white marble?
Ans. Albeta   white marble basically looks milky white with different figurative design and patterns in grey and panther brown shades. But If you purchase high rang quality then whiteness will increase. If you will purchase low range of  Albeta   white marble then you will get few quartzes in this product, it only single negative point in it.

                                         

05. What is the prize range of Albeta   white marble?
Ans.  Basic Price Range : Albeta marble start from 60 Rs.per sq.ft upto 120 rs.persq.ft  For duplicate Albeta : It will start from 20 rs.per sq.ft upto 35 rs.persq.ft. For more details- please give your email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize  depend on Albeta   white marble quality and sizes. If you will purchase  Albeta   white marble tiles then that will cost you cheap. Average  Price is 30 Rs. Per sq. Feet up to 80 Rs. Per sq. Feet. But beware duplicate Albeta   Marble Slab (other similar marble ) is available in 20 to 30 Rs. Per sq. Feet .

Q6. Is figure designs are available in Albeta   white marble?
Ans. Yes too many designs are available.

07. After fitting of Albeta   Marble, how much time polish is require again on Albeta   Marble?
Ans.  Albeta   is calcite product. So whenever anyone will walk on its flooring its shine will increase so no need to repolish it again.
.

Q8.. What is the life of Albeta   Marble?
Ans:- Albeta   Marble basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it again till next seven generation.

 

Q9. Targeted  Markets?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, katni, Albeta  , Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,  Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches?

Ans : Albeta   Marble, Albeta   Marble color, Albeta   Marble Types, Albeta   Marble rates, Albeta   Marble Prices, Albeta   Marble floorings, Albeta   Marble designs, Albeta   Marble in Albeta  , Albeta   Marble in India.