Makrana Marble

                                           MAKRANA   MARBLE

 Makrana   Marble is one of the oldest and finest quality of marble. It needs no chemical reinforcement, no pin holes, no color change and no loss of polish. This is practically verified by the buildings and numerous temples, mosques, churches and monuments in India for over 1000 years now Marble. There are 150 Gangsaw established which are manufacturing marble slabs & tiles. More than 2500 marble seller units are here. This sector employed Fifty thousand direct & indirect persons.

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

1. What is Makrana   white marble & how it looks?
Ans:- It is the quality of Marble . It needs no chemical reinforcement, no pin holes, no color change and loss of polish. This is practically verified by the buildings and numerous temples, mosques, churches and monuments. This marble has white colour and milky look with different figurative designs and patterns.

2. Which sizes are available in Makrana   white marble?
Ans In Makrana   white marble, one can get various sizes but the average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq. feet. Other sizes will be available as per the customized orders of customer.
3. Which marble flooring patterns are available in Makrana   white marble ?
Ans :-Basically Makrana   white marble is a stone , so that various marble flooring patterns can be
used .

04. How Makrana   white marble looks and what are negative points of Makrana   white marble?
Ans. Makrana   white marble basically looks milky white with different figurative design and patterns in grey and panther brown shades. But If you purchase high rang quality then whiteness will increase. If you will purchase low range of  Makrana   white marble then you will get few quartzes in this product, it only single negative point in it.

Makrana marble

makrana Makrana marble

makrana Makrana marble (1)

makrana Makrana marble (2)

makrana Makrana marble (3)

makrana Makrana marble (4)

makrana Makrana marble (5)

Makrana marble india

doongri marble

Makrana marble 1

Makrana marble 2

Makrana marble 3

Makrana marble 4

Makrana marble flooring

Makrana marble india

 

                                         

05. What is the prize range of Makrana   white marble?
Ans.  Basic Price Range : Makrana marble start from 60 Rs.per sq.ft upto 120 rs.persq.ft  For duplicate Makrana : It will start from 20 rs.per sq.ft upto 35 rs.persq.ft. For more details- please give your email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize  depend on Makrana   white marble quality and sizes. If you will purchase  Makrana   white marble tiles then that will cost you cheap. Average  Price is 30 Rs. Per sq. Feet up to 80 Rs. Per sq. Feet. But beware duplicate Makrana   Marble Slab (other similar marble ) is available in 20 to 30 Rs. Per sq. Feet .

Q6. Is figure designs are available in Makrana   white marble?
Ans. Yes too many designs are available.

07. After fitting of Makrana   Marble, how much time polish is require again on Makrana   Marble?
Ans.  Makrana   is calcite product. So whenever anyone will walk on its flooring its shine will increase so no need to repolish it again.
.

Q8.. What is the life of Makrana   Marble?
Ans:- Makrana   Marble basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it again till next seven generation.

 

Q9. Targeted  Markets?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, katni, Makrana  , Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,  Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches?

Ans : Makrana   Marble, Makrana   Marble color, Makrana   Marble Types, Makrana   Marble rates, Makrana   Marble Prices, Makrana   Marble floorings, Makrana   Marble designs, Makrana   Marble in Makrana  , Makrana   Marble in India.